Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Tie Right, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Tie Right është një program i cili na ndihmon të mësojmë se si të lidhim një kollare në qoftë se janë herët e para që e përdorim në jetën e përditshme. Program ofron leksione për disa lloje mënyrash se si mund të lidhet një kollare. Ja vlen ta keni në iPhone-nin tuaj.


XVideo, nga 1.79, falas. /iPhone
XVideo është një program mjaft i dobishëm që do t'ju lejojë të keni në iPhone-in tuaj një rregjistrues video mjaft të kompletuar. Programi do t'ju ofrojë disa lloje filtrash grafikë të cilët mund ti aplikoni në kohë reale kur rregjistroni një skenë.


Track Kit: Gps Tracker, nga 2,79€, falas. /iPhone, iPad
Track Kit është një tjetër program mjaft interesant nëpërmjet të cilit ju mund të ndani rrugën e përshkruar ku shkoni për të vizituar një qytet- Mund të shënoni çdo pikë ndalese në hartë dhe të ruani këtë rrugë të përshkruar për ta ndarë me miqtë tuaj ose mund të ndërtoni rrugët për tu përshkruar në një udhëtim që doni të bëni në të ardhmen.


Office Story, nga 2.99€, falas. /iPhone, iPad
Office Story është një lojë mjaft e bukur dhe inovative ku ju duhet të nisni të ndërtoni kompaninë tuaj duke filluar nga asgjëja. Do të bëni takime me njerëz të rëndsishëm për të promovuar punën tuaj derisa të bëheni një kompani e rëndësishme. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment