Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- The Greedy Cave, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
The Greedy Cave është një lojë mjaft e bukur me aventurë ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojës të zbulojë sekretet e një shpelle që fsheh thesare të paçmuara. Kini kujdes sepse nuk do të jetë detyrë e lehtë!


- Gunpowder, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Gunpowder është një lojë me të vërtetë e bukur, e realizuar me një grafikë fantastike 3D. Do të luajmë në rolin e një heroi, mjaft të ngjashëm me "Robin Hood" dhe që ka si qëllim të lirojë qytetin nga bosi i keq Grimshaw, nëpërmjet 125 niveleve që sa vijnë e vështirësohen gjithmonë e më shumë.


Color Accent, nga 0.89€, falas /iPhone, iPad
Një nga aplikacionet më të mira të kësaj kategorie: na lejon të eliminojmë ngjyrat nga sfondi i një fotografie në mënyrë shumë të saktë dhe profesionale. Një aplikacion që duhet ta provoni patjetër.


Men's Room Mayhem, nga 0,89€, falas /iPhone, iPad
Eksperienca në banjot publike do të marrë një pamje të re falë lojës Men's Room Mayhem. Kujdes: përmban ngatërresa dhe mund të shkaktojë kaos!


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment