Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

He Likes The Darkness, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
He likes the darkness është një lojë në të cilën ju do të ndihmoni Paul të mbjetojë në botën e tij të errët duke mbledhur sa më shumë yje në 5 botë të ndryshme me mbi 70 nivele loje. Ja vlen ta provoni në kohën tuaj të lirë. Note'd, nga 0.89€, falas. /iPhone
Note'd është një program mjaft i kompletuar me disa funksione bazike si përshëmbull mundësia për të ruajtur shënimet, për të mbajtur një listë me eventet që duhet të bëni ose thjeshtë të mbani një ditar. Programi ofron një veshje grafike mjaft të këndshme dhe është mjaft i thjeshtë për tu përdorur. Ja vlen ta provoni.


3D Earth: Wheather Forecast, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Nëpërmjet 3D Earth do të keni në iDevice një program mjaft të kompletuar edhe inovativ, për të patur në kohë reale informacione në lidhje me motin në shtetin tuaj. Gjithashtu posizioni i shtetit që zgjidhni do të animohet me një efekt 3D mjaft të bukur. Ja vlen ta merrni këtë program.


- Vocolo: The proffesional Kazoo, nga 1.798€, falas. /iPhone, iPad
Vocolo është një program edukativ nëpërmjet të cilit ju mund të mësoni bazat e  instrumentëve muzikorë, frymorë, si përshëmbul  flauto apo saksofoni. Nëse jeni të apasionuar pas këtyre instrumenteve atëherë ja vlen ta merrni këtë program.


OfficeSuite Personal Edition, nga 8.99€, falas. /iPhone, iPad
OfficeSuite është një program mjaft profesional i cili do të na japë mundësinë të editojmë file të ndryshëm. Ju mund të editoni file me formatin PDF si dhe dokumente të paktës Microsoft. Funksionet janë mjaft të thjeshta dhe intuitive. Ja vlen ta keni këtë program.


- [Steps], nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Steps është një lojë mjaft inovative edhe në të njëjtën kohë, e thjeshtë për tu luajtur. Ju duhet të ecni në rrugët me blloqe duke lëvizur dy gishta mbi ekranin e iDevice duke mbledhur kartolina në çdo vënd që kaloni. Kini kujdes sepse nuk do të jetë një detyrë e lehtë.


True Skate, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
True Skate është një lojë krejtësisht e bazuar tek fizika dhe për të luajtur duhet të kryejmë disa gjeste në ekran nëpërmjet gishtërinjve për të kontrolluar skateboard-in, duke na mundësuar të bëjmë disa akrobacira fantastike. Për tu spostuar përpara mjafton të rrëshkiskni gishtin në ekran. Ja vlen ta provoni.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment