Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

MeeTweet, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
MeeTweet është një program për të gjithë ju që përdorni në mënyrë konstante rrjetin social Twitter i cili do t'ju lejojë të shikoni në hartë çdo postim të miqve tuaj duke konsideruar gjithashtu edhe vëndëndodhjen tuaj. Ja vlen ta merrni këtë program.


Apoc-X, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Apoc-X është një lojë mjaft e bukur me aventurë edhe aksion ku ju duhe të luftoni kundra krijesave Aliene. Gjatë lojës do të keni mundësi të përmirësoni armët për të dëmtuar sa më shumë armikun. Përsa i përket grafikës loja bazohet në teknologjinë me 2 dimensione edhe kamerën e fiksuar nga lart.


SatFinder Pro, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
SatFinder Pro është një tjetër program mjaft interesant i cili na ndihmon të gjejmë frekuencat e transmetimit satelitor duke na sinjalizuar në horizont pozicionin në të cilin duhet të drejtojmë satelitin për të marrë kanalet televizive të cilat transmetojnë në atë frekuencë.


Swordigo, nga 1,79€, Falas /iPhone, iPad
Swordigo është një lojë në të cilën ju duhet të drejtoni personazhin e lojës të zbulojë një botë mjaft të rrezikshme por me plot aventura. Duhet të luftoni kundra krijesave të çuditshme dhe gjatë misioneve mund të përditësoni aftësitë e personazhit. 


Mathstudio, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Mathstudio është një program mjaft i dobishëm për të gjithë ju që studioni lëndë me bazë matematikore, sepse do t'ju ofrojë shumë informacione në lidhje me formula por edhe mundësinë për të parë grafikun e një funksioni. Ja vlen ta merrni atë!


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment