Është e disponueshme në App Store MMX Hill Climb, një lojë e re me gara akrobatike. Mund të ngisni makina, kamionë dhe automjete të tjera më ekstravagante (nuk mungojnë as kamperat dhe taksat) për të bërë të gjitha rrugët në kohën më të shpejtë të mundur, duke garuar direkt me një kundërshtar në dy binare paralele.

Ja karakteristikat kryesore të lojës:
  • Përmirësoni kamionin tuaj për të dominuar rënditjen
  • Garoni kundër miqve tuaj për të treguar se kush është më i miri
  • Automjete të ndryshme: kamion, taks, etj


MX Hill Climb është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. Peshon rreth 95 MB /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment