Zilet klasike të iPhone, që shumë parapëlqehen dhe përdoren nga shumë përdorues, tani kanë edhe një version... hevy metal! Në kanalin Youtube ToxicxEternity është publikuar një video që shfaq një kitarrist ndërsa luan në versionin metal disa nga zilet më të famshme për iPhone. Si ju duket? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment