Gjatë këtij viti kemi parë një evolucion të vërtetë të aplikacionit WhatsApp, që pasi solli telefonatat vokale VOIP, sistemin kriptografik për mesazhet, dërgimin e dokumentave Office, së shpejti do të sjellë edhe video-telefonatat dhe mbështetjen për file ZiP.

Së shpejti mund të krijoni dhe të dërgoni file Zip. Ky funksion do të jetë shumë i nevojshëm sidomos për të reduktuar konsumin e të dhënave të dërguar. Mendojmë se funksioni i video-telefonatave dhe mbështetja për file zip do të vijë me përditësimin e ardhshëm të aplikacionit WhatsApp. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment