Apple ka publikuar shifrat e fundit për sa i përket adoptimit të sistemit operativ iOS, i cili tregon se 84% e pajisjeve kanë sistemin iOS 9. Deri më 18 prill 2016, 84 për qind e pajisjeve të Apple kanë versionin e sistemit operativ iOS 9, ndërsa versioni iOS 8 ka 11% dhe 5% në versione më të vjetra.

Apple pritet të mbajë konferencën e saj botërore të zhvilluesve në Qershor, ku pritet që të prezantojë sistemin operativ më të ri për platformën mobile të tyre, iOS 10. Ndërsa publikimi zyrtar i iOS 10 pritet që ndodh në muajin shtator, së bashku me iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment