Rrjeti i famshëm social Instagram po teston një pamje të re grafike për aplikacionin e saj. Disa përdorues pasi e kanë përditësuar si zakonisht aplikacionin nga App Store, janë gjendur me një dizajn të ri më të pastër dhe mjaft minimal, një karakteristikë që kanë adoptuar shumë aplikacione kohët e fundit.


Bëhet fjalë për grafikë mjaft të këndshme, që nxjerr në pah ngjyrat e fotove tona. Ky version është lëshuar vetëm për disa përdorues, por nëse rezultati do të jetë pozitiv, është shumë e mundur që në javët e ardhshme të jetë e disponueshme për të gjithë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment