Aplikacioni Cineplexx ju udhëheq në botën e filmave nëpër të gjithë Shqipërinë. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin "Më kujto" dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë reale.

Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë, rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletari. Mjafton të tregoni kodin e rezervimit në celularin tuaj dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar.


Cineplexx Shqipëria është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment