Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Moto Race Pro, nga 1,99, falas /iPhone, iPad
Një lojë mjaft argëtuese ku do të ngisni një motorr dhe qëllimi juaj është që të mblidhni monedhat pa u rrëzuar. Kompletojini nivelet sa më shpejt të mundeni në mënyrë që të merrni maksimumin e pikëve.


MovieSpirit, nga 6.79€, falas. /iPhone, iPad
MovieSpirit është një program që do të na lejojë të modifikojmë filmimet të bëra me fotokamerën e iDevice. Në program do të gjeni disa efekte mjaft profesionale të cilat do të bëjnë filmimet tuaja, mjaft të bukura. Më pas mund ti ndani ato me miqtë tuaj në rrjetet sociale.


Data Manager Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Data Manager Pro është një program i cili do të monitorojë të dhënat që hyjnë dhe dalin në iDevice-in tuaj nga rrjeti i Internet. Programi është mjaft i thjeshtë për tu përdorur edhe është një mënyrë e mirë për të mbajtur nën kontroll ofertat për Internet që ju bëni me kompaninë telefonike.


Schulte Table, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Schulte Table është një program edukimi nëpërmjet të cilit do të mësoni disa teknika për të mbajtur mëndjen tuaj gjithmonë aktive duke përmirësuar kështu aftësinë për të zgjidhur probleme. Ja vlen ta merrni këtë program.
Amigo Pancho, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Amigo Pancho është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të ndihmoni Pancho të ngjitet sa më lart në horizont. Duhet të keni kujdes sepse gjatë rrugës do të gjeni vështirësi ku duhet ti evitoni ose ti ndaloni t'ju bëjnë keq. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment