Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Eazy Reminder, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Eazy Reminder është një program mjaft i dobishëm i cili do t'ju njoftojë për eventet e parapërcaktuara. Ju këshillojmë që ta merrni këtë program sepse është mjaft i thjeshtë për tu përdorur edhe mbi të gjitha lejon dhe rregjistrimin vokal i cili mund të përdoret si sinjal i alarmit të njoftimit.


aTimeLogger 2, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
aTimeLogger është një program mjaft interesant dhe i dobishëm. Me pak minuta në ditë të harxhuara me këtë program, ai do t'ju sjellë statistika mujore në lidhje me aktivitetet tuaja. Ai do t'ju tregojë se si e harxhoni kohën  dhe në çfarë eventesh e shpenzoni më shumë atë. Ja vlen ta keni edhe këtë program.


HeartRate+ Coherence, nga 3.59€, falas /iPhone
HeartRate+ është aplikacioni i parë që është në gjëndje të masë korrektësinë e frymëmarrjes tuaj duke monitoruar se si ndryshon frekuenca e rrajeve tuaja të zemrës (Heart Rate Variability HRV) dhe duke matur nivelin e konsistencës kardiorespiratore që keni arritur


- BattleTime, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
BattleTime është një lojë me plot aventurë dhe aksion ku ju duhet të azgjesoni armiqtë, të përmirësoni ushtrinë dhe të pushtoni kështjella për tu bërë një sundues i vërtetë. Ja vlen ta provoni këtë lojë


Chain Breaker, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Chain Breaker është një lojë mjaft e bukur në të cilën duhet të thyeni zinxhirët për tu arratisur sa më larg nga vëndi ku ju mbajnë të mbyllur. Kini kujdes sepse nuk do të jetë një detyrë e lehtë edhe gjatë rrugës do të gjeni shumë vështirësi.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment