Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

AcePlayer: Powerful Media Player, nga 2.69€, falas. /iPhone, iPad
AcePlayer është një program i cili na lejon të riprodhojmë file video dhe muzikorë në iPhone ose iPad. Më ekzaktësisht ky program na lejon të shikojmë file në streaming, të shkarkojmë në iDevice çdo lloj formati dhe ta ekzekutojmë. Gjithashtu mund të shkarkojmë ose ngarkojmë file nëpërmjet protokollit FTP. Sot mund ta shkarkoni falas nga App Store.


Pdf Forms, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pdf Forms është një program mjaft profesional i cili ju jep mundësinë të modifikoni e më pas të ruani modifikimet e bëra përsëri në formatin PDF. Gjithashtu programi ju jep mundësinë të dërgoni direkt dokumentin nëpërmjet email. Ja vlen ta merrni këtë program.


Rotate Video 360°, nga 2.69€, falas /iPhone, iPad
Rotate Video 360° zgjidh problemin e orientimit të gabuar të videove që keni filmuar me iPhone ose iPad. Falë këtij aplikacioni ju mund të rrotulloni videot në një mënyrë shumë të thjeshtë dhe t'i shpëtoni ato në pajisjen tuaj.


- Heavy Blade, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Heavy Blade është një lojë me aksion në të cilën do të ndihmoni personazhin e lojë të mbijetojë në një kohë kur të vdekurit ecin mbi tokë. Gjithashtu gjatë misioneve do të mund të përditësoni armët në mënyrë që ta dëmtoni më shumë armikun.


AllPass Pro, nga 1.99€, falas. /iPhone, iPad
AllPass është një program mjaft interesant dhe i dobishëm. Ai na lejon të ruajmë të gjithë username dhe password, për çdo akount virtual që kemi në rrjetin e internetit. Përveç funksionit të dobishëm, programi ofron edhe një grafikë mjaft mikpritëse dhe të thjeshtë. Ja vlen ta keni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment