Siç është zakon, në përfundim të konferencës së Apple gazetarët e pranishëm në sallë janë ftuar të provojnë pajisjet e reja. Dhe kanë mbërritur online videot e para hands-on të iPhone SE dhe iPad Pro 9.7". Ja disa nga videot më interesante që kemi gjetur në rrejt:

iPhone SE


iPad Pro 9.7"

0 komente:

Post a Comment