The Light Inside Us është një lojë e re e disponueshme në App Store, mjaft e vlerësuar nga kritika, e ambientuar në një botë abstrakte dhe të veçantë. Duhet të kontrollojmë disa grimca të vogla, bijat e dritës, dhe duhet t'i udhëheqim në një botë të çuditshme dhe të panjohur në kërkim të nënës së tyre.

Gjatë rrugës do të kemi në dispozicion fuqi të ndryshme që duhet të mundohemi t'i shfrytëzojmë në avantazhin tonë. Ka plot 55 nivele që na ofrojnë një eksperiencë të bukur dhe tërheqëse, falë edhe grafikës të studiuar në hollësi.


The Light Inside Us është e disponueshme në App Store me çmimin 2,99€. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. Peshon rreth 34MB. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment