Team Pangu ka lëshuar një program që bën të mundur Jailbreak në Apple TV të gjeneratës së 4-të që kanë instaluar iOS 9.0 / 9.0.1. Falë jailbreak do të keni mundësi të instaloni app jo zyrtare. Versioni i Pangu për tvOS është i disponueshëm këtu, por për të kryer këtë veprim duhet të keni një USB-C, një Mac dhe Xcode të instaluar. Për momentin ky program ofron një qasje nëpëmjet SSH në Apple TV. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment