Kemi zbukuar një makinë llogaritëse të fshehtë në iPad. Në iPad ka edhe një tjetër mënyrë për të kryer llogaritje, në iPhone gjithashtu. Thjesht shkoni tek Spotlight duke rrëshqitur gishtin në ekranin e iPad nga lart poshtë dhe aty shkruani veprimin tuaj, p.sh shkruani 1000-999 dhe do tu dalë përfundimi 1. Po ashtu mund të kryeni dhe pjestime ose shumëzime.

Interesante apo jo? E dinit këtë funksion? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment