Lojëra të tilla është e rrallë t'i gjejmë në pajisjet mobile, kjo është pak por e sigurtë! Në App Store është e disponueshme për iPhone dhe iPad, një lojë aventurë plot art, që do ju dërgojë menjëherë në botën e Lou, një djalë i ri që sapo ka mbushur njëzet vjeç. Në spostimet e tij të shpeshta me tren, takon një vajzë të ri me të cilën dëshiron të bisedojë por pasiguria e tij e pengon.

Lost Tracks është një aventurë poetike, një lojë ku duhet të tregojmë kurajo për të mposhtur frikën tonë. Një udhëtim në të pandërgjegjshmen tuaj për të zbuluar frikën dhe dyshimet tuaja që ju ndalojnë të flisni dhe të hapeni me personat që ju rrethojnë. Një lojë e konsideruar ideale për përdorues nga mosha 9 vjeç e sipër.

Lost Tracks është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 9 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone dhe iPad. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment