Prej vitesh kemi patur nevojë për dy kavo të ndryshëm për të karikuar një smatphone Android dhe një smartphone Apple, duke qenë se të parët përdorin një kavo micro-USB, ndërsa të dytët përdorin një kavo Lightning. Së shpejti, do të vijë një zgjidhje e vetme për të dyja...


LMCable është një projekt që ka tejkaluar shumën 66.000$ të financimeve. Bëhet fjalë për një kavo të vetme në gjëndje të funksionojë si me pajisjet micro-USB ashtu edhe me ato Lightning. Praktikisht, njëri krah funksionon për pajisjet Android dhe krahu tjetër për pajisjet Apple.

LMCable është i disponueshëm vetëm me prenotim për momentin dhe kushton 21$. /iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment