Duke suprizuar pak të gjithë, Pangu Team ka lëshuar Jailbreak Untethered për iOS 9.1 për iPhone 6s, iPhone 6 dhe iPhone 5s. Me lëshimin e versionit 1.3.0 për Windows dhe 1.1.0 për Mac, grupi i hakerave ka shtuar edhe iOS 9.1 në listën e Jailbreak, duke shfrytëzuar një exploit që është korrigjuar nga Apple me lëshimin e iOS 9.2.

Mund të shkakoni Pangu Jailbreak nga këto link:


Për të bërë Jailbreak ju ftojmë të ndiqni guidën tonë për versionin e vjetër iOS 9.0. Programi funksionon në të njëjtën mënyrë me versionin e vjetër këshu që nuk do të keni probleme.


Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment