Loja klasike Hangman - ku duhet të gjeni fjalën misterioze përpara personazhi të vetëvritet - vjen edhe në një version në gjuhën shqipe që mban emrin "Loja me fjalë" ose thjeshtë "Varja". Sa herë të gjeni një fjalë, do t'i shtoni vetes një rekord të ri. Argëtimi është i garantuar.

Kategoritë janë:
  • Sport 
  • Shtet
  • Markat e automjeteve
  • Kafshë
  • Shkencë


Hangman Ship është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment