EaseUS, një kompani partnere e specializuar në realizimin e programe profesional për pajisjet Apple, ka vendosur të ofrojë një promocion me rastin e Pashkëve, për të gjithë lexuesit e faqes tonë. Nëse jeni të interesuar, ju fotjmë të përfitoni nga kjo ofertë. Ky promocion do të zgjasë deri më 25 Mars, 2016.

Çfarë do të përfitoni nga oferta e Pashkëve, që fillon më 23 Mars?

1. 48-orë dhurata palimit për programet: EaseUS MobiSaver për iPhone, EaseUS Data Recovery për Mac, EaseUS EverySync, she WinX DVD Ripper Platinum.

2. Çmimin më të ulët, duke u nisur nga $1.99 për EaseUS best sellers - OFERTË E LIMITUAR.

3. Fitoni $30 Amazon Gift Card (ose $30 PayPal Gift Card).

EaseUS MobiSaver for iPhone

Programi për iPhone Data Recovery, që quhet EaseUS MobiSaver, është sigurisht një zgjedhje top. Ky program është në gjëndje të ndihmojë të gjithë përdoruesit që kanë një iPhone. Në realitet, ai është konsideruar si programi më i fuqishëm recovery për pajisjet iOS. Ka disa karakteristika interesante që po i përmendim më poshte.

  • Tre mënyra rekuperimi: rekuperoni nga pajisja iOS, rekuperoni nga një backup në iTunes, rekuperoni nga një backup në iCloud.
  • Rekuperoni të gjitha të dhënat përfshirë këtu kontaktet, SMS, telefonatat, shënimet, fotot, videot, MMS, kalendarin, etj.
  • Rekuperoni të gjitha të dhënat që janë fshirë ose kanë humbur për shkak të një virusi.
  • Mbështet të gjitha llojet e pajisjeve iOS, përshirë iPhone/iPad/iPod touch.

Me këto karakteristika, mund të themi se ja vlen ta provoni këtë produkt.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac Pro

Të dhënat dhe file-t në kompjuterin tuaj Mac duhet të mbrohen. Njerëzit e pacipë janë të prirur të vjedhin të dhënat dhe dokumentat tuaj. Programi EaseUS Mac data recovery do ju ndihmojë të mbroni të dhënat që keni në kompjuterin tuaj. Bëhet fjalë për një mjet të sigurtë për hard diskun që është gjëndje të rekuperojë materialet e humbura dhe informacione të tjera nga një kompjuter Mac.  Ai përdoret për të rekuperuar file dhe të dhëna, të eliminuara pa dashje, pas një formatimi, humbjes së një pjese të hard diskut, crash të sistemit ose ndonjë virusi. Ky program është më i mirë se të tjerët pasi mbështet Mac OS X 10.6 - 10.11.

EaseUS Partition Master Pro

Ndarja e disqeve është diçka shumë e rëndësishme, në mënyrë që hard disku i çdo kompjuteri të ketë një sistem të mirë-organizuar. Kjo është e rëndësishme për të evituar ngjeshjen e file-ve. Pa këtë, kompjuteri do të jetë më i ndjeshëm ndaj bllokimeve dhe crash të sistemit. Siç e dini bllokimet dhe crash janë arsyet kryesore të prishjes së kompjuterit. EaseUS Partition Master funksionon për laptop dhe PC, dhe organizon në mënyrë efikase konfigurimin e sistemit.

EaseUS Todo Backup Home

EaseUS tool, përveç mbështetjes së Windows 10, është një nga programet backup më të avancuara në botë. Mijëra njerëz janë duke e provuar këtë produkt çdo ditë. Që do të thotë se, nuk është e nevojshme që të shpenzoni menjëherë për ta patuar atë. Ka një version prove të programit që mund të përdoret nga çdo përdorues i mundshëm. Ai mbështet disa gjuhë, si për shembull Anglisht, Gjermanish, Spanjisht, Frëngjisht, Italisht, Portugalisht, Polonisht, etj. Karakteristikat e tij kryesore janë: System backup, Disk imaging, File backup, Outlook backup, Support full backup, dhe Backup storage device.

0 komente:

Post a Comment