iPhone 7 është modeli i ri që pritet të hidhet në treg nga Apple në muajin shtator, sipas informacioneve më të reja ky telefon do të vijë me kamerën e pasme revolucionare që do të ketë dy lenta. Njëra lente do të shërbejë për "veprimet" standarde, ndërsa tjetra do të shfrytëzohet për "zoom" dhe për fokusim.

Të dyja këto pamje do të mund të shihen në ekranin e iPhone 7. Përmes videos ju do të shikoni se si mund të veprojë një kamera e tillë. Ky sistem do u mundësojë përdoruesve që të fotografojnë ndërkohë që por regjistrojnë një video. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment