Apple ka pak minuta që ka lëshuar versionin e gjashtë beta të iOS 9.3 për zhvilluesit dhe përdoruesit e regjistruar në programin Apple Seed. Sëbashku me iOS 9.3 beta 6 është lëshuar edhe versioni i ri beta watchOS. Ky version beta sjell vetëm disa rregullime të vogla të versionit të mëparshëm. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment