Apple ka vendosur të zgjerojë komunitetin e saj në Twitter duke hapur një llogari të re të dedikuar shërbimit ndaj klientit. Nëpëmjet @AppleSupport çdo përdorues mund të kërkojë informacione të ndryshme rreth produkteve dhe shërbimeve të ofrurara nga kompania amerikane.

Kanali pranon edhe dërgimin e mesazheve private direkte, kështu që çdo përdorues mund të kërkojë informacione edhe privatisht. Nuk është për t'u përjashtuar që të bëhet fjalë për diçka të përkohshme. Cicërima e parë në kanalin Apple Support ka të bëjë me aplikacionin Notes për iOS. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment