Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

Office Story, nga 2.99€, falas. /iPhone, iPad
Office Story është një lojë mjaft e bukur dhe inovative ku ju duhet të nisni të ndërtoni kompaninë tuaj duke filluar nga asgjëja. Do të bëni takime me njerëz të rëndsishëm për të promovuar punën tuaj derisa të bëheni një kompani e rëndësishme. Ja vlen ta provoni.


Acrobird, nga 0.99€, falas. /iPhone, iPad
Acrobird është një lojë majft e bukur ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojë të bëjë të gjitha akrobacitë e një misioni në arenën e cirkut. Kini kujdes sepse është një lojë me të vërtetë ngjitëse të cilën ja vlen ta provoni.


Cybernarium, nga 0.99€, falas. /iPhone, iPad
Cybernarium është një lojë e cila i përket kategorisë "thyej fillimin". Ju duhet të drejtoni sferën që godet muret për ti shkatërruar ato. Mund të komandoni sferën duke lëvizur iDevice, pra duke shfrytëzuar sensorin e përafërsisë që iPhone ose iPad integron në brëndësi.


Train Conductor 2: USA, nga 2.99€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të luani rolin e një makinisti të trenave. Gjatë lojës duhet të evitoni aksidente hekurudhore katastrofike duke kontrolluar  trenat. Mund ti kontrolloni duke rrëshkitur gishtin mbi ekranin e iPhone ose iPad. Kini kujdes sepse nuk do të jetë e thjeshtë por gjithsesi është një lojë shumë zbavitëse për kohën e lirë.


LiquidPad, nga 0.99€, falas. /iPhone
LiquidPad është një program që e kthen virtualisht, sipërfaqen e ekranit të iPhone në një sipërfaqe të lëngshme. Sot munda ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment