Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

System Monitor, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ky program është një nga programet më të kompletuara në App Store për të liruar memorien RAM, për  ta monitoruar atë, për të kontrolluar jetëgjatësinë e baterisë, si dhe për monitorimin e proçesorit dhe memories fikse. Sot mund ta shkarkoni falas dhe ja vlen ta keni në iPhone këtë program.
Mouse Trapz,  nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Mouse Trapz është një lojë mjaft e bukur me temë kuic ku ju duhet të ndërtoni kurthe sa më efikase për të kapur minjtë të cilët duhet ti drejtoni drejtë kurthit duke shrytëzuar ato që ato kanë frikë, macet. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Drop The Chicken, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të ndihmoni gjelin Chuck të arratiset nga ferma ku ai jeton. Pasi ka kalur disa vite duke punuar si akrobat, ai do të lëshojë veten e tij nga një kanon dhe ju duhet ta drejtoni që ai të shpëtoje nga ferma. Mund të përdorin disa stile akrobacie gjatë lojës, stile që do i mësoni edhe me kalimin e misioneve.


Schulte Table, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Schulte Table është një program edukimi nëpërmjet të cilit do të mësoni disa teknika për të mbajtur mëndjen tuaj gjithmonë aktive duke përmirësuar kështu aftësinë për të zgjidhur probleme. Ja vlen ta merrni këtë program.
- Parker Planner, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Parker Planner është një program i cili do t'ju japë mundësinë të krijoni shënime në mënyrë mjaft të thjeshtë. Gjatë krijimit të shënimeve do të keni në dispozicion edhe një kalendar i cili do të shpejtojë mbajtjen e shënimeve. Ja vlen ta merrni këtë program.


- Cool Clash, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Cool Clash është një lojë mjaft e bukur e ambjentuar në një realitet i cili duket sikur është vizatuar me dorë. Gjatë lojës duhet të ndihmoni pesonazhin e lojës të fitojë të gjitha sfidat që do të duhet të përballet. Ja vlen ta merrni edhe këtë lojë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment