Nëse keni vënë re se hapësira juaj në iCloud është mbushur plot nga backup të ndryshëm të pajisjeve tuaja, mjafton të ndiqni guidën tonë për të fshirë dhe rekuperuar pak hapësirë shumë të vlefshme në shërbimin iCloud të Apple.

1. Hapni aplikacionin Settings
2. Shkoni tek iCloud > Storage & Backup > Manage Storage
3. Nga aty zgjedhni pajisjen tuaj
4. Në fund të faqes që do të hapet do të gjeni opsionin Delete Backup, që do të fshij të gjitha të dhënat në lidhje me backup-in e pajisjes tuaj.
5. Tani kthehuni prapa tek Settings > iCloud dhe seleksiononi opsionin Backup nga ku mund të ç'aktivizoni backup-in automatik.


Në këtë mënyrë në hapësirën tuaj iCloud nuk do të keni më të dhëna në lidhje me backup-et tuaj. Por duhet të kujtoheni që të bëni ndonjë backup manualisht me anë të iTunes në kompjuterin tuaj për të mos rrezikuar që të humbisni të gjitha të dhënat. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment