Shumë përdorues iOS duhet të ndalojnë këngën në YouTube për të lexuar një mesazh apo për të kontrolluar aplikacionet e tjera. Kjo i bezdis shumë të gjithë. Një reporter nga India ka zbuluar si të përdorni aplikacionet e tjera pa ndërprerë këngën në YouTube. Por kjo funksionon vetëm nëse e hapni YouTube-in nga Safari dhe jo me aplikacionin zyrtar.

Guida
Hapni shfletuesin Safari dhe shkoni tek faqja YouTube.com. Gjeni këngën që doni të dëgjoni. Minimizoni ekranin. Kënga do të ndalet, por duke hapur Control Center dhe duke shtypur "Play" mund të dëgjoni këgën tuaj në sdond ndërkohë që përdorni aplikacionet e tjera. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment