Kemi të bëjmë çdo ditë me produktet Apple, por asnjëherë nuk kemi bërë një artikull për dyqanet që kanë liçencë zyrtare nga Apple për të shitur produktet e saj, të njohur ndryshe edhe si "Apple Authorised Resellers". Në faqen zyrtare të Apple, kemi zbuluar se cilët janë ato dhe kemi vendosur të thurim një listë për të gjithë lexuesit tanë që janë të interesuar.

 • Neptun TEG - Qendra tregtare TEG, Rruga nacionale Tiranë - Elbasan, km 4 - Tiranë
 • Carrefour TEG - Qendra tragrare TEG, Rruga nacionale Tiranë - Elbasan, km 4 - Tiranë
 • Neptun QTU - Qendra tragrare Univers, Autostrada Tiranë - Durrës, km 6 - Tiranë
 • Carrefour QTU - Qendra tragrare Univers, Autostrada Tiranë - Durrës, km 6 - Tiranë
 • Neptun Tregu - Rruga Ali Demi, pranë "Tregut Elektrik" - Tiranë
 • Neptun Kolonat - Sheshi Avni Rustemi - Tiranë
 • iStream - Casa Italia, Rruga Tiranë - Durrës, km 1 - Tiranë
 • Molla - Rruga Mine Peza 163, Sky Tower - Tiranë
 • Electronic Line - Rruga Mine Peza - Tiranë
 • Neptun Kristal - Qendra tregtare Kristal, Rruga Komuna e Parisit - Tiranë
 • Neptun Kavajë - Kavajë
 • Neptun Elbasan - Rruga Qemal Stafa, PII - Elbasan
 • Neptun Durrës - Qendra tregtare Blue Star
 • Neptun Lushnje - Lagja XH.Nepravishta, Rruga Bulevardi Kongresi - Lushnje
 • Neptun Lezhë - Lagja Varosh, Bulevardi Gjergj Fishta, Pall/133 - Lezhë
 • Neptun Fier QTU - Qendra tregtare Univers, Rruga Aulona - Fier
 • Neptun Shkodër - Lagja Vojo Kushi, Rruga Çlirimi - Shkodër
 • Neptun Vlorë - Qendra tregtare Riviera - Vlorë

Kjo është lista aktuale e pikave të autorizuara për produktet origjinale Apple, me garanci dhe servis. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment