Safebeep është një aplikacion inovativ i ofruar drejtpërsëdrejti nga Vodafone Albania që transformon smartphone-in tuaj iPhone në një mjet sigurie, i cili do t’iu njoftojë për situata emergjente si aksidente dhe rreziqeve të ndryshme në jetën e përditshme. Përdorimi i vazhdueshëm i GPS, meqenëse aplikacioni funksionon në prapavijë të sistemit operativ të celularit tuaj, mund të shkaktojë konsum të baterisë suaj.

Aplikacioni duhet të shkarkohet dhe të instalohet në smartphone të “anëtarëve të mbrojtur” të familjes dhe jep mundësinë e komunikimit me Guardian-in e familjes sidhe anëtarët e tjerë të familjes. Shërben si shërbim monitorues i përditshëm, funksionon në “qetësi” në sistemin operativ të celularit tuaj dhe bëhet aktiv vetëm atëherë kur njëri nga anëtarët e familjes të ndodhet në situatë emergjente. Nëse dshironi të informoheni në detaje lidhur me situatat emergjente që konsiderohen nga aplikacioni SafeBeep, apo lidhur me aparatet celulare që e mbështesin këtë aplikacion, ju lutem vizitoni faqen e internetit www.safebeep.al ose www.safebeep.com.

SafeBeep është ideal për njerëz që dëshirojnë të:
mbrojnë të dashurit e tyre dhe të ndjehen të mbrojtur
njoftohen kur familjarët e tyre ndodhen në një rrezik
mbajnë lidhjen me familjarët e tyre dhe forcojnë atë
krijojnë një rreth të sigurt familjar që ju lejon juve dhe pjesës tjetër të familjes të ndjehen të sigurt dhe të mbrojtur


Aplikacioni iu lejon që të monitoroni dhe të aktivizoni alarme kurdo që ju ose ndonjë anëtar tjetër është i përfshirë në:
aksident të mundshëm makine
tejkalim të perimetrit të sigurisë (të cilin ju e keni përcaktuar)
rrëzim i mundshëm apo ecje jo-stabile, specifikisht i nevojshëm për qytetarë të moshaës së tretë.
Tejkalim i shpejtësisë limit të përcaktuar

Përdoruesit e SafeBeep mund të bëjnë gjithashtu:
Dërgim të alarmeve manual si psh. alarm eergjence kur ata ndodhen në rrezik
Merr njoftime të castit rreth statusit të familjarëve, aktivitetit të tyre dhe vendndodhjes në hartë.
Kontrolloni vendndodhjen e familjes në hartë në cdo kohë
Merr drejtimet e rrugës për të arritur në vendndodhjen e anëtarit në rast se ai ka ngritur një alarm
Ndaj vendndodhjen me anëtarët e familjes, nëse dëshironi, duke klikuar tek funksioni check-in
Chat-oni në mënyrë të ndarë me cdo anëtarë ose merrni pjesë në një chat grupi me të gjithë familjarët
Kontrolloni dhe ndryshoni informacionin tuaj në cdo moment, por qëndroni gjithmonë të mbrojtur nën sistemin multifunksional të monitorimit nga SafeBeep. Ju mund të caktivizoni funksionin e gjurmimit tuaj në cdo moment që dëshironi të mos identifikohet vendndodhja por të qëndroni sërish të qetë duke lejuar SafeBeep të funksionojë në qetësi në sistemin tuaj operativ.
Aksesoni dhe menaxhoni në cdo moment aplikacionin tuaj edhe nga web nëpërmjet www.safebeep.al dhe nëse jeni administrator i familjes, mund të modifikoni parametrat e anëtarëve, fshini anëtarë të listës, merrni informacion në historik të aktivitetit të zhvilluar së fundmi lidhur me pozicionimin e anëtarëve në një hartë.
Ciftoni një orë të zgjuar (smartwatch), e cila mund të jetë e përshtatshme për të moshuarit apo fëmijët.

Safebeep është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment