Instagram ka përditësuar aplikacionin për iOS, duke shtuar një risi me të vërtetë interesante për fotot. Versioni 7.15 i rrjetit social tani i ofron mundësinë çdo përdoruesi për të parë një preview të një fotoje, në seksionin Explore, thjeshtë duke e mbajtur të shtypur, dhe kjo jo vetëm në iPhone 6s por edhe në pajisjet më të vjetra.

Të rejat që sjell versioni 7.15:
  • Janë shtuar disa funksione për të bërë bashkëveprimin me Instagram më të shpejtë dhe më të thjeshtë, si mbështetjen për 3D Touch në iPhone 6s.
  • Në seksionin Search dhe Explore, ose në një profil, me një tap të tejzgjatur mund të shikoni një preview të fotos.
  • Nga Feed, mund të përdorni 3D Touch për të parë postimet e fundit të një profili ose të një hashtag.

0 komente:

Post a Comment