Kompania Oppo ka prezantuar teknologjinë e re që karikon një smartphone në vetëm 15 minuta. Firma kineze ka prezantuar protipin në kongresin botëror të telefonëve në Barcelonë këtë javë. Ai përshkruhet si “ushqyesi më i shpejtë në botë”, dhe është provë e teknologjisë së ushqimit të shpejtë të baterisë, VOOC.

Ajo është projektuar të përdoret nga bateritë Oppo 2500 mAh. Ushqimi i baterisë mund të bëhet edhe nëpërmjet microUSB ose USB të tipit C. Prototipi është një zhvillim i madh për teknologjinë. Për shembull një iPhone 6s i duhet më shumë se dy orë të ushqehet plotësisht, duke përdorur një ushqyes standard të Apple.

Oppo thotë se teknologjia e saj bazohet në atë të pronarit, ku bateritë, pajisja, dhe programi punojnë së bashku për një performancë më të mirë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment