iPhone 7 do të prezantohet zyrtarisht në shtator, por ka disa javë që zërat rreth kësaj pajisje janë shtuar, disa mjaft të besueshëm. Në bazë të zërave të fundit, dizajneri Arthur Reis ka realizuar një koncept që mund t'i afrohet shumë pamjes reale që do të ketë iPhone 7.


Megjithëse akoma nuk është konfirmuar asgjë zyrtarisht, duket se iPhone 7 do të ketë një dizajn pak më ndryshe se modeli aktual, me linja më të lehta dhe një profil më të hollë. Fotokamera e pasme do të jetë në linjë me trupin, ndërsa në pjesën e poshtme nuk do të kemi më hyrjen e kufjeve por një speaker të dytë.


Koncepti i realizuar nga Reis është me të vërtetë i bukur, i ngjashëm me të kaluarin por me një sy në të ardhmen. Si ju duket? /iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment