Meteor është një tweak i ri për iOS 9 që shfaq parashikimet e motit në ikonën e aplikacionit Weather. Meteor shfaq një ikonë ndryshe në bazë të motit në qytetin tuaj. Ofron një numër të madh ikonash, mjaft cilësore dhe të realizuara mirë. Mund të shikoni parashikimet e motit edhe direkt nga Status Bar.

Karakteristikat e Meteor:
  • Enabled: aktivizo/ç'aktivizo programin;
  • Weather Icon: shfaq/fsheh ikonën e parashikimeve të motit;
  • Replace Icon Text: zëvendëso emrin e ikonës;
  • Status Bar Temperature: shfaq temperaturën në status bar;
  • Icon Position: zgjedh në cilën anë të status bar dëshiron të shfaqësh parashikimet;
  • Display Temperature Unit: shfaq gradët e temperaturës (C/F) në status bar;
  • Update Interval: zgjedh intervalin e përditësimit të parashikimeve të motit;
  • Use Local Weather: shfaq parashikimet e motit në bazë të pozicionit.


Meteor është i disponueshëm për të gjitha pajisjet iOS Jailbroken me iOS 9 dhe është studiuar që të mos konsumojë shumë bateri. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment