MSQRD është një aplikacion falas për iPhone që ju lejon të krijoni video-selfie direkt nga pajisja juaj. Ky aplikacion shfrytëzon një sistem face tracking. Praktikisht njeh pjesët kryesore të fytyrës tuaj dhe e personalizon fytyrën në bazë të imazheve të seleksionuar në ekran, pikërisht sikur të ishit duke aplikuar një efekt në Instagram.

MSQRD është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.4 ose një version më ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment