Luca Todesco, hakeri i njohur italian që ka arritur të kryej Jailbreak për iOS 9.2 pak javë më parë, rikthehet me një video të re ku na njofton se në çfarë pike është Jailbreak për iOS 9.2, iOS 9.2.1 dhe iOS 9.3 beta. Sipas tij, tani jailbreak do të funksionojë më mirë se në të kaluarën, megjithëse nuk  ka komunikuar detaje të tjera se kur mund të lëshohet për publikun.

Nëse ky jailbreak do të lëshohet, atëherë duhet të presim lëshimin e iOS 9.3, për të mos djegur as një exploit të përdorur që mund të bllokohet më pas nga Apple dhe ta bëjë të pamundur Jailbreak. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment