Në këtë artikull do t'ju prezantojmë një program mjaft të veçantë i cili është publikuar në Cydia kohët e fundit. Krijuesi i programit është frymëzuar nga një koncept i sjellë në vitin 2010 në programi Graviboard. Sigurisht versioni për të cilin ju flasim është shumë më i përmirësuar përsa i përket performacës edhe grafikës.

Gravitation sjellë në iOS efektin e forcave fizike të aplikuara në ikonat e menu-së Home. Ai është publikuar së fundmi në Cydia edhe ju mund ta shkarkoni atë vetëm nëse keni instaluar Jailbreak. Pasi ta shkarkoni atë mund të shkoni në menu-në Settings të iOS edhe të rregulloni funksionet sipas preferencës tuaj.

Në këtë menu do të gjeni rregullimet per efektet që programi aplikon mbi ikonat, mund të aktivizoni shfrytëzimin e sensorit të nxitimit për aplikimin efekteve në mënyrë të tillë, që të shikoni një efekt fizik sa më real dhe mund të rregulloni vlerat e forces së gravitetit apo fërkimit.

Nëse dëshironi ta keni këtë program atëherë mund ta blini nga repozitori i Big Boss, kundrejtë shumës prej 1.99$. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment