Gazeta SHQIP zbarkon në App Store me një aplikacion zyrtar për iPhone dhe iPad. Tani mund të lexoni lajmet më të fundit të publikuar në gazetët Shqip, direkt nga pajisja juaj iOS. Aplikacioni është shumë i thjeshtë, i ndërtuar nga një faqe e vetme ku shfaqen lajmet e fundit me imazh dhe titullin kryesor.

Gazeta SHQIP është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. Peshon vetëm 29 MB. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment