Apple ka publikuar një program zëvëndësimi për një seri difektoze të kavove USB-C. Kjo seri është shitur me MacBook 12-inch dhe veçmas në dyqanet e Apple në periudhën e qershorit të vitit 2015. Difekti që shfaq ky produkt është mosfunksionimi i parakohshëm, i cili është vlerësuar si difekt fabrike nga Apple.

Për këtë arsye Apple ka vendosur ta zëvëndësojë falas për të gjithë personat që sjellin në një dyqan zyrëtar, produktin në fjalë. Për të dalluar nëse ju keni një produkt të tillë duhet të shikoni etiketën e stampuar në kavo. Sipas imazhit në krye të artikullit, nëse shikoni një numër serial pas shikrimit "China" atëherë kavo juaj nuk është difektoze, në të kundërt duhet ta zëvëndësoni atë.

Për të marrë më tepër informacion në lidhje me këtë program zëvëndësimi, mund të shkoni tek faqja zyrëtare e Apple nga këtu. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment