Pas lëshimit për zhvilluesit, Apple ka publikuar versionin e tretë beta të iOS 9.3 për të gjithë përdoruesit e regjistruar në programin beta testing publik. Versioni i fundit beta jo vetëm që përmirëson performancën në përgjithësi, por përfshin edhe telefonatat Wi-Fi me rrjetin Verizon, korrigjon disa bug në lidhje me Control Center, përmirëson aplikacionin News dhe shton një toggle të ri në aplikacionin Notes. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment