Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën HoPiKo.

Virusi i rrezikshëm Nanobyte është përhapur dhe tani ka ardhur momenti të visheni me dorezat tuaja të fuqishme dhe të shpëtoni vëllezrit tuaj HoPiKo. Kërceni nga një platformë në tjetrën dhe evitoni vdekjen duke lëvizur me shpejtësi nga njëri nivel në tjetrin, seicili i ndarë në gara me 5 faza të ideuara për ta bërë më të vështirë lojën.


Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe HoPiKo do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment