AppCola është një mënyrë e re për të marrë aplikacionet me pagesë falas. Për këtë guidë nuk ka nevojë për jailbreak. Fillinisht kërkoni në App Store për Lazy Notes. Mund të duket si e çuditshme por në fakt ai është një aplikacion i maskuar në mënyrë që të futet në App Store pa dijeninë e Apple. Nëse Apple e merr vesh, ky program do të fshihet prandaj, nxitoni!

Hapni aplikacionin Lazy Notes, kërkoni një App me pagesë dhe e merrni falas. Por ky aplikacion ka një anë të keqe. Ai kërkon për secilën fjalë që shkruani. P.sh ju kërkoni "Photoshop Touch" dhe aplikacioni shfaq çdo app që ka "touch" dhe "photoshop" veç e veç. Këtë App mund ta shkarkoni falas nga këtu. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment