Në faqen zyrtare të Apple do të gjeni edhe udhëzuesin në gjuhën shqipe për iOS 9 dhe modelet e reja të iPhone. Në këtë udhëzues do të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme për çdo përdorues për sa i përket përdorimit të iPhone dhe të sistemit më të ri operativ mobile iOS 9, me të gjitha funksionet e reja që sjell ky version.

Do të gjeni informacionet bazë të iPhone, me butonat, përdorimin e ekranit touch, lidhjen me internetin, me kompjuterin, krijimin e një Apple ID, etj... Gjithashtu do të gjeni edhe çdo informacion rreth iOS 8, me të gjitha funksionet të shpeguar një nga një, aplikacion për aplikacion, dhe çdo gjë në gjuhën tonë të bukur shqipe.


Udhëzuesin e plotë në gjuhën shqipe do ta gjeni këtu. Ky udhëzues do të ndihmojë shumë përdoruesit më të rinj që nuk e kanë përdorur më parë sistemin iOS, por edhe për përdoruesit besnik të produkteve Apple që janë kurioz. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment