Twitter po planifikon të braktisë limitin e famshëm të 140 karaktereve dhe do të lejojë përdoruesit të shpërndajnë cicërima me deri 10 mijë karaktere. Re/Code raporton se kompania do të lëshojë këtë veçori të re brenda tremujorit të parë të vitit 2016.

Cicërimat e gjata do të shfaqen në kohështrirje me vetën 140 karaktere dhe duhet të klikoni mbi to që të shfaqet i gjithë teksti. Me këtë ndryshim të ri Twitter kërkon të tërheqë më shumë përdorues. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment