Spotify me sa duket është duke u përgatitur për të shtuar edhe shërbimin e saj të ri të quajtur Spotify Video. Spotify Video do t’i shtohet shërbimit të kompanisë e cila merret me streaming të muzikës, ndërsa tipari i ri me sa duket do të fillojë këtë javë. Sipas një raporti të fundit nga Wall Street Journal thuhet se Spotify Video do të nisë në Android këtë javë dhe në platformën iOS javën e ardhshme.

Shërbimi i ri i Spotify me sa duket do të jetë në dispozicion në SHBA, Britani të Madhe, Gjermani dhe Suedi dhe do të ofrojë përmbajtje nga një gamë e gjerë e ofruesve, duke përfshirë BBC, ESPN, Comedy Central, Maker Studios, Vice Media dhe më shumë se kaq. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment