Në këtë artikull do t'ju prezantojmë një program majft të dobishëm të cilin mund ta shkarkoni dhe instaloni nëse keni Jailbreak në iDevice. Programi do t'ju lejojë të krjoni foto me subjekt ekranin e tij në mënyrë mjaft të thjeshtë edhe të personalizuar.

Snapper 2 sjell në iDevice funksionin e fotografimit të ekranit në sektore të ndryshme. Siç e dini në iOS mund ta keni këtë funksion duke mbajtur shtypur për disa sekonda, butonin Home dhe On/Off. Kjo lloj mënyre nuk e lejon përdoruesin të zgjedhë sektorin e ekranin që po kërkon të ruaj në foto, por zgjedh të gjithë sipërfaqen e tij. Snapper 2 sjell mundësinë për të zgjedhur një sipërfaqe të dëshiruar pa patur nevojë të marrim të gjithë ekranin, në imazhin përfundimtar.

Pasi ta instaloni atë, nga menu-ka Settings do të keni mundësinë të rregulloni mënyrën e funksionimit të tij. Mënyra e parapërcaktuar për të krijuar një imazh nga sfondi i ekranit, është të mbani shtypur utonin Home dhe On/Off. Pasi të keni bërë këtë veprim, programi do t'ju japë mundësinë të modifikoni imazhin sipas dëshirës, edhe më në fund ta ruani atë.

Kujtojmë që programi mund të shkarkohet nga Cydia, duke paguar koston pre 1.49$, por mbi të gjitha duhet të keni Jailbreak në iDevice. Më poshtë mund të shihni një video të realizuar nga iDownloadBlog. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment