"Slide - 3D GIF Camera" është një aplikacion për iPhone që sjell një mënyrë të re për të krijuar foto 3D direkt nga pajisja juaj iOS. Pamja grafike dhe mjetet në dispozicion e bëjnë gjithçka më të thjeshtë dhe intuitive. Mjafton të fokusoni skenën që dëshironi të fotografoni dhe më pas të spostoni pajisjen.

Aplikacioni do të bëjë një përpunim të vogël dhe në vetëm pak kohë do të keni një rezultat fantastik. Mund edhe t'i bëni share materialeve tuaja, duke i kthyer fotot 3D në formatin e njohur GIF, dhe ta publikoni më pas në Facebook, Twitter, Instagram ose ta nisni me mesazh.

"Slide - 3D GIF Camera" është i disponueshëm në App Store me çmimin 1,99€. Kërkon iOS 8.1 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment