Në këtue guidë të shpejtë do ju shpjegojmë se si të sinkronizoni këngët tuaja në Shazam me playlist-ën që keni krijuar në Spotify. Është shumë e thjeshtë, por për ato që nuk e dinë se si bëhet, kemi vendosur të bëjmë këtë guidë të shkurtër!

Për të bërë këtë sinkronizim të shpejtë midis dy aplikacioneve muzikore, mjafton të hapni Shazam dhe të shkoni tek seksioni "My Shazam". Aty lart duhet të klikoni te ingranazhi për të hapur menunë Settings. Një nga aplikacionet e disponueshme që do të gjeni aty është edhe "Connect to Spotify", që do ju lejojë të kompletoni sinkronizimin midis Shazam dhe Spotify.Në këtë mënyrë çdo këngë që do të regjistroni me Shazam, do të kopjohet automatikisht në playlist-ën tuaj të këngëve në Shazam që do të krijohet në Spotify. Kështu nuk do të keni më nevojë të kërkoni manualisht në Spotify të gjitha këngët që keni zbuluar së fundmi. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment