Vit i ri, iPhone i ri. Kanë nisur të shfaqen që tani imazhet e para që shfaqin disa pjesë të brëndshme të atij që mendohet se do të jetë modeli i ardhshëm iPhone 7. Apple Club, një faqe tajvanese, ka publikuar disa imazhe që shfaqin panelin e ekranit të iPhone 7. Imazhet në fjalë mund të jenë reale ose thjeshtë thashetheme. Nuk ka konfirmime dhe informacione të sigurta për momentin.


Gjithashtu, ka shumë konfuzion për momentin dhe asnjë lajm të konfirmuar për të krijuar një ide të saktë se çfarë duhet të presim për gjeneratën e ardhshme të iPhone. Duhet të presim akoma shumë përpara se të kemi informacione më të plota. Gjatë kësaj periudhe nuk do të mungojnë thashethemet për iPhone 7. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment